Meie tegemised

Tänase päeva seisuga oleme koos Kailiga käinud kolmel kevadisel laadal ja kogunud hulgaliselt positiivset tagasisidet laadalistelt.

Esimene laat millel osalesime oli 12.05 Kristiine kevadlaat. Ilm oli väga külm ja kohati ka vihmane. Pabistasime kõvasti, et äkki ei ole kliente üldse, sest samal ajal olid käimas nii mitmedki teised laadad. Kuid kella kolmeks olid meil kõik muffinid müüdud ja kõik olid õnnelikud – nii meie kui ka kliendid. Täname teid armsad laadalised, et meid nii positiivselt vastu võtsite!:)

Teisena käisime ära Kohilas kirbukal, kus müüsime samuti maha kõik kaasas olnud muffinid ning jäime väga rahule nii laadalistega kui ka ilmaga. Juba teine väga positiivne kogemus tegi meil olemise rõõmsaks ja andis juurde julgust suuremalt unistada.

Ja nüüd sellel nädalavahetusel käisime Kristiine linnaosa Veneetsia karnevalil, mis oli samuti väga kogemuste rohke ettevõtmine. Ilm oli igati ilus ja rahvas oli heatujuline, kuid meile tundus pidustuse algul, et siin vist eriti muffinitele kohta ei ole. Kuid ürituse edenedes otsustasime oma müügiletiga kolida rohkem rahva sekka ja see oli väga õige tegu, sest siis leiti meid kiirelt ja müük läks lahti. Täname taaskord mõnusaid pidulisi, kes meie muffineid sõid ja kiidusõnadega kitsid ei olnud. Karnevalil osalemine oli taaskord kordaläinud!

Järgmine laat kus me kohal tahame olla toimub Vabaõhumuuseumis 03.06 alguega kell 10:00, seega seal kohtume armsad sõbrad!:)

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: